Filmer från lanseringen av Musikbranschen i siffror

 

Under eftermiddagen den 18 november 2015 bjöd Musiksverige in bransch, opinionsbildare och beslutsfattare till Konstakademin i Stockholm för en presentation av Musikbranschen i siffror och en dynamisk paneldiskussion om tillväxt för en av Sveriges främsta framtidsnäringar. Nedan följer klipp från samtalet i tre delar.

Medverkande del 1: Jan Gradvall, kulturskribent, Linda Portnoff, vd Musiksverige. Moderator: Gunnar Sonesson, Diplomat Communications.

Medverkande del 2: Jan Gradvall, kulturskribent, Linda Portnoff, vd Musiksverige, Johanna Nylander, expert samhällsfrågor på Dataspelsbranschen, Peter R Dahlen, vd American Chamber of Commerce in Sweden. Moderator: Gunnar Sonesson, Diplomat Communications.

Medverkande del 3: Helena Nyberg Brehnfors, enhetschef Tillväxtverket, Olof Lavesson (M), ordförande kulturutskottet, Oscar Stenström (S), statssekreterare näringsdepartementet, Linda Portnoff, vd Musiksverige, Johanna Nylander, expert samhällsfrågor på Dataspelsbranschen. Moderator: Gunnar Sonesson, Diplomat Communications.

 
Sofia Thurn