Välkommen på informationsträff för utbildningsprojekt om upphovsrätt

I Finland lanserades vid årsskiftet en webbplats på finska och svenska med inspirerande och motiverande material för undervisning om upphovsrätten. Sajten heter Kopiraittila skola, är anpassad för grundskola, gymnasium och yrkesskola, och har utvecklats av den finska motsvarigheten till Bonus, Kopiosto, i samarbete med pedagoger och webbutvecklare. Sedan januari har den haft 130 000 unika besökare.

Den 19 oktober bjuder Musiksverige in till ett möte för att diskutera möjligheterna att implementera modellen i Sverige.

Kirsi Salmela och Monica Javanainen frå Kopiosto presenterar projektet i sin helhet och tekniken bakom. Martin Q Larsson konsult för Musiksverige berättar mer om metod och tidsplan för att kunna implementera projektet i Sverige.

När: 19 oktober 2017, 13.00-16.30
Var: Hörsalen, Stim, Hornsgatan 103, Stockholm

Vi bjuder på kaffe och fikabröd.

ANMÄL DIG HÄR>

Dela gärna inbjudan till personer som du tror kan vara intresserade av att komma.

Synnerligen välkomna!

Musiksverige

För frågor kontakta Martin Q Larsson, projektledare för projektet i Sverige. Mail: martinq@fst.se

Väl mött,
Linda, Sofia och Martin

 

Sofia Thurn